دانلود اندیکاتور RSI برای متاتریدر 4 | Step RSI MT4
مقدمه ای بر اندیکاتور Step RSI MT4 مخصوص فارکس در متاتریدر 4
شاخص قدرت نسبی RSI یکی از شاخص های قدرتمند و محبوب در دنیای بازار های مالی است که از جایگاه بسیار بالایی در بین معامله گران تمامی بازار ها برخوردار است، این اندیکاتور در نسخه بسیار متفاوتی طراحی و منتشر شده است که تمامی نسخه ها از RSI کلاسیک الهام گرفته اند، Step RSI نیز یکی از نسخه های بهبود یافته و بروز شده اندیکاتور RSI کلاسیک می باشد که در این نسخه برای پلتفرم معاملاتی متاتریدر 4 طراحی شده است و در بازار فارکس و ارزدیجیتال مورد استفاده قرار می گیرد.
با عضویت در کانال دانلود اندیکاتور هوش فعال روزانه جدید ترین اندیکاتور ها و اکسپرت ها را در کانال تلگرام و ایتا دریافت نمایید برای عضویت در کانال تلگرام کلیک نمایید عضویت در کانال ایتا کلیک نمایید
این اندیکاتور نیز در دسته اسیلاتور ها قرار دارد و از دو خط نوسان گر تشکیل شده است، نشانگر Step RSI یک نشانگر RSI کلاسیک است که با شاخص استپ و میانگین متحرک Moving Average ترکیب و فیلتر شده، ترکیب این دو شاخص با یکدیگر باعث می شود تا سیگنال های معاملاتی که دریافت می کنند فیلتر شود و از طرفی کیفیت سیگنال ها افزایش می یابد.
Step RSI دارای عملکرد قابل فهمی می باشد و همین امر سبب شده است تا معامله گران در هر سطحی از دانش و مهارت بتوانند از این اندیکاتور در استراتژی معاملاتی خودشان استفاده کنند.
نحوه عملکرد اندیکاتور Step RSI MT4
اندیکاتور Step RSI در دسته اسیلاتور ها قرار دارد و از دو خط نوسانگر تشکیل شده است که نوسانات بازار را اندازه گیری می کنند، پنجره اسیلاتور از لول های 20،40،60 و 80 تشکیل شده است که لول 20 محدوده اشباع فروش و لول 80 محدوده اشباع خرید می باشد، همچنین زمانی که لول 40 را به سمت بالا و لول 60 را به سمت پایین کراس می کنند به این نقاط تغییر روند صعودی و نزولی شناسایی می شود.
به غیر از کراس لول های پنجره اسیلاتور، کراس دو خط نوسانگر اندیکاتور نیز نقاط تغییر روند و سیگنال های معاملاتی مناسبی را ارائه می دهد، خط آبی نشانگر Step RSI بوده و خط سبز نشانگر Fast که در واقع یک میانگین متحرک سریع می باشد، هنگامی که خط Step RSI خط سبز Fast را به سمت بالا کراس می کند به این معناست که تغییر روند صعودی در نمودار قیمتی رخ داده است.
همچنین زمانی که خط Step RSI خط سبز Fast را به سمت پایین کراس می کند نشان دهنده تغییر روند نزولی و موقعیت فروش است.
” مد نظر داشته باشید که باید حتما سیگنال های صادره را با استفاده از تجزیه تحلیل و بررسی های خود و یا با استفاده از ابزار و شاخص های فنی دیگر تایید کنید و سپس تصمیم به انجام معامله بگیرد و تنها به سیگنال های صادره از سمت اندیکاتور اکتفا نکنید ، برای این کار می توانید این اندیکاتور را با اندیکاتور ها و شاخص های فنی دیگر ترکیب کنید و در قالب یک استراتژی از اندیکاتور بهترین بهره را ببرید “
♦ لینک دانلود اندیکاتور Step RSI MT4 در انتهای صفحه پست در باکس دانلود موجود می باشد ♦
شیوه نصب اندیکاتور در متاتریدر 4
در انتهای صفحه ی این پست در باکس دانلود از قسمت راهنمای نصب میتوانید ویدیو آموزش نصب اندیکاتور در متاتریدر 4 را مشاهده کنید و مطابق با ویدئو آموزشی اندیکاتور مورد نظر را نصب کنید .
زمانی که اندیکاتور را بر روی چارت رسم می کنید در اولین صفحه ایی که بر روی چارت باز می شود گزینه ی Allow DLL را فعال کنید و سپس بر روی گزینه ی OK کلیک نمایید.
تنظیمات اندیکاتور Step RSI MT4 برای متاتریدر 4
در سربرگ Inputs ، تنظیمات فنی اندیکاتور وجود دارد که می توانید با توجه به استراتژی معاملاتی و ترجیحات مد نظر خود آنها را تغییر دهید.
تنظیمات ظاهری اندیکاتور Step RSI MT4
در سربرگ Color ویژگی های ظاهری اندیکاتور وجود دارد که می توانید با توجه به موارد مد نظر و دلخواه آنها را تغییر دهید.
{ دانلود اندیکاتور Step RSI MT4 }
سیگنال خرید با استفاده از اندیکاتور Step RSI MT4 کد MQL4-116
چه زمانی می توانید وارد پوزیشن Buy شوید ؟
نحوه نوسان گیری از اندیکاتور ، Step RSI Indicator به شرح زیر می باشد.
1- خط آبی Step RSI و خط سبز Fast می باشد.
2- لول های 20 و 40 به عنوان محدوده های برگشتی و اشباع فروش در نظر گرفته می شوند.
3- کراس لول 20 و 40 به سمت بالا توسط دو خط نوسان گر اندیکاتور نشان دهنده تغییر روند صعودی است.
4- زمانی که این محدوده ( 20 – 40 ) شکسته می شود و خط آبی Step RSI خط سبز Fast را به سمت بالا کراس میکند نشان دهنده تغییر روند صعودی و سیگنال خرید می باشد.
5- سیگنال خرید را با استفاده از ابزار و شاخص های فنی دیگر تایید کنید و پس از تایید از کندل تثبیت شده صعودی وارد پوزیشن خرید Buy شوید.
6- نقطه Stop پوزیشن را بر اساس استراتژی معاملاتی خودتان تعیین کنید.
چه زمانی می توانید از پوزیشن Buy خارج شوید ؟
پس از اینکه خطوط به لول 60 و بالاتر از آن رسیدند از پوزیشن خارج شوید.
سیگنال فروش با استفاده از اندیکاتور Step RSI MT4 کد MQL4-116
چه زمانی می توانید وارد پوزیشن Sell شوید ؟
نحوه نوسان گیری از اندیکاتور ، Step RSI Indicator به شرح زیر می باشد.
1- خط آبی Step RSI و خط سبز Fast می باشد.
2- لول های 60 و 80 به عنوان محدوده های برگشتی و اشباع خرید در نظر گرفته می شوند.
3- کراس لول 60 و 80 به سمت پایین توسط دو خط نوسان گر اندیکاتور نشان دهنده تغییر روند نزولی است.
4- زمانی که این محدوده ( 60 – 80 ) شکسته می شود و خط آبی Step RSI خط سبز Fast را به سمت پایین کراس میکند نشان دهنده تغییر روند نزولی و سیگنال فروش می باشد.
5- سیگنال فروش را با استفاده از ابزار و شاخص های فنی دیگر تایید کنید و پس از تایید از کندل تثبیت شده نزولی وارد پوزیشن فروش Sell شوید.
6- نقطه Stop پوزیشن را بر اساس استراتژی معاملاتی خودتان تعیین کنید.
چه زمانی می توانید از پوزیشن Sell خارج شوید ؟
پس از اینکه خطوط به لول 40 و پایین تر از آن رسیدند از پوزیشن خارج شوید.
جمع بندی مطالب
اندیکاتور Step RSI نسخه بروزرسانی شده RSI کلاسیک است که از شاخص Step و Moving Average برای فیلتر نمودن سیگنال های صادره در بازار فارکس استفاده کرده، این اندیکاتور نیز در دسته اسیلاتور ها قرار دارد و از دو خط نوسانگر Step RSI و Fast تشکیل شده است که در محدوده بین 80 الی 20 نوسان می کنند، لول 20 الی 40 به عنوان محدوده اشباع فروش در نظر گرفته می شوند که مستعد تغییر روند نزولی هستند و لول 60 الی 80 به عنوان محدوده اشباع خرید که مستعد تغییر روند صعودی هستند، با استفاده از این اندیکاتور می توانید نقاط بالقوه تغییر روند را به خوبی شناسایی کنید.
کاربران گرامی سایت هوش فعال ، لطفا پس از مطالعه پست آموزش ” اندیکاتور کانال روند نما Step RSI MT4 ” نظرات و سوالات خودتان را با ما از طریق ارسال دیدگاه به اشتراک بگذارید.
با تشکر
نویسنده : رسول شعبانی
نظرات کاربران