دانلود رایگان و آموزش اندیکاتور نوسان گیری Three Moving Average (TEMA) برای ارز دجیتال و فارکس در تریدینگ ویو تایم فریم 1 ساعت
برای اطلاع سریع از کارت ها و کمبوهای جدید انواع ایردراپ ها و آموزش های اختصاصی عضو کانال تلگرام هوش فعال شوید برای عضویت در کانال تلگرام کلیک نمایید
مقدمه ایی بر اندیکاتور Three Moving Average برای ارز دیجیتال و فارکس در تایم فریم 1 ساعت
اندیکاتور Three Moving Average (TEMA) مولتی تایم فریم بوده و مناسب برای استفاده در بازارهای مالی ارز دیجیتال و فارکس می باشد. این اندیکاتور با استفاده از 3 خط مووینگ به راحتی می تواند روند بازار را به شما نشان دهد و با رعایت شروط اصلی سیگنال گیری از این اندیکاتور , می توانید معاملات خوبی را برای خودتان رقم بزنید .
در ادامه به طور کامل به این استراتژی می پردازیم .
با عضویت در کانال دانلود اندیکاتور هوش فعال روزانه جدید ترین اندیکاتور ها و اکسپرت ها را در کانال تلگرام و ایتا دریافت نمایید برای عضویت در کانال تلگرام کلیک نمایید عضویت در کانال ایتا کلیک نمایید
لینک دانلود اندیکاتور Three Moving Average (TEMA) در انتهای صفحه پست در باکس دانلود موجود می باشد
شیوه نصب اندیکاتور در تریدینگ ویو
جهت استفاده از اندیکاتور و نصب آن در تریدینگ ویو می توانید به دو روش زیر اقدام کنید
روش اول : در ادامه پست روش نصب و استفاده از اندیکاتور , کاملا توضیح داده شده , مطالعه کنید و طبق توضیحات بر روی چارت خود پیاده سازی کنید .
روش دوم : می توانید در انتهای صفحه ی این پست اندیکاتور را از باکس دانلود , دانلود کنید و در صفحه تریدینگ ویو خود نصب کنید.
نصب اندیکاتور Three Moving Average (TEMA) در تریدینگ ویو
مطابق با تصویر درج شده ذیل در صفحه تریدینگ ویو به قسمت سرچ اندیکاتور بروید و کلمه ی ” Three ” را سرچ کرده و بر روی اندیکاتور Three Moving Average کلیک کنید تا اندیکاتور انتخاب و بر روی چارت شما نصب شود .
تنظیمات اندیکاتور Three Moving Average (TEMA) در تریدینگ ویو
به صفحه تنظیمات اندیکاتور TEMA بروید و در قسمت Style , رنگ گزینه ی EMA را به قرمز تغییر دهید و خط آن را ضخیم تر کنید و به مرحله ی بعدی تنظیمات بروید .
در این مرحله رنگ گزینه ی EMA2 را به سبز تغییر دهید و خط آن را کمی ضخیم تر کنید .
در این مرحله از تنظیمات نیز رنگ گزینه ی EMA3 را به مشکی تغییر دهید و خط آن را ضخیم تر کنید .
مطابق با تصویر درج شده پایین در صفحه تنظیمات اندیکاتور TEMA به قسمت Inputs بروید و عدد گزینه ی Length را به 13 , عدد گزینه ی Length 2 را به 22 و عدد گزینه ی Length 3 را به 55 تغییر دهید و سپس بر روی گزینه ی OK کلیک نمایید تا تنظیمات جدید بر روی اندیکاتور اعمال گردد .
سیگنال خرید با استفاده از اندیکاتور TEMA کد IND-103
چه زمانی می توانید وارد پوزیشن Long شوید ؟
برای اینکه بتوانید از این اندیکاتور به خوبی استفاده کنید باید شروط زیر را رعایت کنید تا سیگنال های درست را تشخیص دهید .
1- زمانی که خط قرمز EMA , خط سبز EMA2 را رو به بالا کراس کند سیگنال Long صادر می شود .
2- خط مشکی EMA3 باید در زیر دو خط سبز و قرمز قرار بگیرد .
3- بهتر است دو خط قرمز و سبز EMA از خط مشکی فاصله بگیرند , در این زمان اعتبار سیگنال بیشتر می باشد .
4- از Close اولین کندل صعودی ایی که به طور کامل در بالای 3 خط مووینگ تشکیل شده است وارد پوزیشن Long شوید .
5-Stop Loss پوزیشن خود را بر روی Swing قبلی کندل یا عمیق ترین دره قبلی کندل قرار دهید .
چه زمانی می توانید از پوزیشن Long خارج شوید ؟
ریسک به ریوارد پوزیشن خود را روی 2 قرار دهید . در مواقعی که پوزیشن شما روند خوبی را در حال طی کردن می باشد می توانید معامله خود را ریسک فری کنید و به معامله خود ادامه دهید .
سیگنال فروش با استفاده از اندیکاتور TEMA کد IND-103
چه زمانی می توانید وارد پوزیشن Short شوید ؟
برای اینکه بتوانید از این اندیکاتور به خوبی استفاده کنید باید شروط زیر را رعایت کنید تا سیگنال های درست را تشخیص دهید .
1- زمانی که خط قرمز EMA , خط سبز EMA2 را رو به پایین کراس کند سیگنال Short صادر می شود .
2- خط مشکی EMA3 باید در بالای دو خط سبز و قرمز قرار بگیرد .
3- بهتر است دو خط قرمز و سبز EMA از خط مشکی فاصله بگیرند , در این زمان اعتبار سیگنال بیشتر می باشد .
4- از Close اولین کندل نزولی ایی که به طور کامل در زیر 3 خط مووینگ تشکیل شده است وارد پوزیشن Short شوید .
5-Stop Loss پوزیشن خود را بر روی Swing قبلی کندل یا بلند ترین قله قبلی کندل قرار دهید .
چه زمانی می توانید از پوزیشن Short خارج شوید ؟
ریسک به ریوارد پوزیشن خود را روی 2 قرار دهید . در مواقعی که پوزیشن شما روند خوبی را در حال طی کردن می باشد می توانید معامله خود را ریسک فری کنید و به معامله خود ادامه دهید .
دانلود اندیکاتور Three Moving Average (TEMA) برای تریدینگ ویو
ویدیو راهنمای نصب اندیکاتور در صفحه تریدینگ ویو
نتیجه
اندیکاتور Three Moving Average (TEMA) مناسب جهت استفاده در بازارهای مالی ارز دیجیتال و فارکس می باشد . این اندیکاتور مولتی تایم فریم بوده و در چارت های مختلف قابل استفاده می باشد . با استفاده از 3 خط Moving سیگنال های بسیار خوبی را به شما می دهد و تنها با رعایت شروط سیگنال می توانید معاملات بسیار خوبی را برای خودتان رقم بزنید . قبل از اینکه از این اندیکاتور در بازارهای مالی واقعی استفاده کنید حتما آن را در صفحه تریدینگ ویو خود اجرا کنید و بعد از کسب مهارت در استفاده از اندیکاتور TEMA در بازارهای مالی واقعی شروع به ترید کنید .
لطفا پس از مطالعه این پست و استفاده از این اندیکاتور سوالات و نظرات خودتان را از طریق ارسال دیدگاه در قالب کامنت برای ما ارسال کنید .
با تشکر
نویسنده : رسول شعبانی
نظرات کاربران